Ziegler vloerkleed tapijt of

Ziegler tapijt

Perez heeft een unieke collectie authentieke handgeknoopte Ziegler tapijten. Met 400 stuks een van de grootste collectie van de Benelux.

Ziegler

Een Ziegler tapijt is misschien wel het meest bekende merk onder de Oosterse tapijten op dit moment. Met een dergelijk tapijt haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. De benaming Ziegler is heel bijzonder; niet de plaats van herkomst maar een fabrikant verleent de naam aan dit soort tapijten.

Deze prachtige tapijten zijn ware kunstwerken in huis of op kantoor. Ze zijn is verkrijgbaar in verschillende maten en dessins. Bij Perez Perzische Vloerkleden kunt u het tapijt kiezen dat het beste past bij uw interieur en de sfeer die u wilt bereiken in de leefruimte. 

Laat u adviseren

U kunt een Ziegler tapijt op betrouwde wijze bij Perez aanschaffen. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment in Oosterse tapijten. Bij ons verkrijgt enkel de beste kwaliteit een plekje in onze collectie.

Onze medewerkers beschikken over een groot aantal jaren ervaring in hun werkgebied waardoor ze tevens van toegevoegde waarde kunnen zijn op het gebied van reiniging van tapijten. Kom langs in een van onze Perez winkels en laat u vakkundig adviseren.

Perez vloerkleden heeft alleen de originele handgeknoopte Ziegler