Reparatie van uw
vloerkleed

Onze handgeknoopte vloerkleden zijn pure kwaliteit en vakkundig met passie gemaakt. Door intensief gebruikt kan het echter mogelijk zijn dat er op bepaalde plekken slijtage ontstaat. Dit hoeft echter niet het einde voor uw vloerkleed te betekenen.

Net zoals het vervaardigen van een handgeknoopt tapijt is ook het herstellen hiervan 100% handarbeid. In het atelier van Perez zijn vakmensen werkzaam die dit vak met de paplepel kregen ingegeven.

De kopzijde (franjekanten) en randen zijn doorgaans de teerste plekken van een handgeknoopt tapijt. Wij adviseren u dit soort onregelmatigheden tijdig te laten herstellen. Als u dit type reparaties in een vroeg stadium laat uitvoeren, zijn de kosten hiervan gering.

Meer gecompliceerde restauraties komen uiteraard ook voor.

Een gat in een handgeknoopt tapijt kan onzichtbaar worden gerestaureerd. Het gat wordt rechthoekig gemaakt. Vervolgens worden er nieuwe ketting- en inslagdraden ingeweven waarna met het inknopen kan worden begonnen.

Kale plekken worden van oude versleten wol ontdaan en vervolgens opnieuw in kleur ingeknoopt.

Heeft u een tapijt wat u graag wilt laten repareren, informeer dan bij de Perez winkel bij u in de buurt of stuur een e-mailbericht voor meer informatie: info@perez-perzen.nl