Perez, al ruim 100 jaar ervaring in vloerkleden met karakter.

Sinds haar oprichting in 1919 is Perez vloerkleden er steeds in geslaagd vernieuwende en modieuze handgeknoopte en handgemaakte vloerkleden aan te bieden welke elk interieur een voorname klasse geven.

Evenals de veranderingen in de rest van de wereld is ook het handgeknoopte tapijt en vloerkleed met de verschillende trends meegegroeid. De designers en inkopers van Perez vloerkleden hebben hierbij nooit concessies gedaan aangaande authenticiteit en kwaliteit.

De Perez-Collectie is authentiek, maar ook trendsettend en vooruitstrevend te noemen met al haar diversiteit aan dessins, structuren, kleurstellingen en kwaliteiten.

Bijzondere vloerkleden en tapijten verzorgde Perez onder andere bij Van Lanschot Bankiers, de trouwzaal van de Gemeente Delft, de bestuurskamer van Beursplein 5 in Amsterdam, bij verschillende ambassades in Den Haag en voor exclusieve inrichtingen in opdracht van de Europese Centrale Bank in Frankfurt maar ook bij The Voice of Holland en Koffietijd. Ook hier is Perez thuis op de vloer.

Met het hoofdkantoor in Tilburg en diverse Perez-vestigingen in het land heeft Perez al ruim 100 jaar een vooraanstaande en voorname positie in de markt van handgeknoopte tapijten en vloerkleden.