Vlakbij Breda bevindt zich in Tilburg
de grootste vloerkledenspecialist van de Benelux.

Op zoek naar een vloerkleed of tapijt in Breda? Perez vloerkleden heeft een unieke collectie van 50.000 handgeknoopte Oosterse vloerkleden / tapijten. Stuk voor stuk met veel passie gemaakt. Van modern, trendy tot klassiek en van standaard tot maatmerk. Vloerkleden die een verhaal hebben en karakter in uw interieur geven. Kom gerust langs in een van onze winkels en laat u vakkundig adviseren. Met inmiddels 100 jaar ervaring zijn we thuis in vloerkleden, ook vlakbij Breda.

Niet voor niets zeggen we: Perez, een vloerkleed voor élk interieur.

Perez Tilburg,
Zevenheuvelweg 2 (Industrieterrein Kraaiven)
Tel. 013 4685941

Collectie Romantisch

Perez is thuis in o.a. het handgeknoopt (Perzisch) romantische vloerkleed zoals o.a. Herati, Mir, Naïn en Bidjar. De hoge knoopdichtheid van deze klassiekers geven niet alleen een ragfijne tekening in het vloerkleed maar zorgen ook voor hoge kwaliteit. Handgemaakt in India en Afghanistan zoals ze het honderden jaren geleden ook al deden. Een eerlijke ambacht en pure passie voor het vak en dat blijf je zien en voelen.

vloerkleed of tapijt

Collectie Vintage & Patch

Helemaal in zijn onze vintage vloerkleden met of zonder medaillon, fel van kleur of toch meer naturel. Inspiratiebron hiervoor zijn de welbekende Perzische tapijten. Onze Patch vloerkleden worden zorgvuldig samengesteld. Ieder vloerkleed vormt een collage van mooie patches van gebruikte vloerkleden. Dit geeft meteen de geleefde vintage uitstraling aan het vloerkleed. 

Vintage Patch vloerkleed of tapijt in Breda is verkrijgbaar bij Perez vloerkleden

Collectie Uni & Berber

Natuurlijk kan een authentieke Marokkaanse Berber niet ontbreken in onze uitgebreide collectie. Hoogwaardige kwaliteit en handgeknoopt met natuurlijk gekleurde zuiver scheerwol. Onze Berbers hebben zowel ketting- en inslagdraden van 100% wol. De hoge doorgesneden pool zorgt niet alleen voor een nonchalant wollig karakter maar ook dat een Berber heerlijk zacht aanvoelt. 

Berber en uni tapijten of vloerkleden in Breda. Perez vloerkleden in Tilburg

Collectie Eigentijds

Onze collecties eigentijdse vloerkleden of tapijten zijn handgeknoopt of handgeweven. Diverse materialen en structuren zorgen voor een grote diversiteit. Niet alleen standaard maten maar ook maatwerk. Tijdloos en toch van deze tijd is bijvoorbeeld onze Shalimar collectie. Exclusief in eigen huis ontwikkeld en al jaren bij ons een bestseller. Kom gerust langs in een van onze winkels.

moderne vloerkleden of tapijt in Breda. Bij Perez vloerkleden verkrijgbaar.